Sueca - Festivitat dels Benissants de la Pedra

28 juliol 2016 01:00h
Sueca es prepara per a celebrar la festivitat dels Benissants de la Pedra
 
Els pròxims dies 29 i 30 de juliol, Sueca celebrarà la tradicional festivitat dels Benissants de la Pedra. Els actes festius començaran el divendres 29 amb la tradicional Romeria des de l'Església del Carme fins a la Muntanyeta dels Sants que s'iniciarà a les 18 hores. A continuació, se celebrarà una missa a l'aire lliure, a les 19 hores, davant de l'ermita en honor dels Benissants Abdó i Senén i es beneiran les espigues d'arròs. La festa finalitzarà amb un castell de focs artificials i tot seguit, a les 22 hores, es realitzarà el Trasllat dels Sants des de l'Església del Carme en processó fins a l'Església de Sant Pere Apòstol.
 
A més, per a la gent que no puga realitzar el trajecte a peu, l’Ajuntament de Sueca posa al seu abast autobusos gratuïts per a poder acostar-los a la Muntanyeta. Les eixides seran el divendres 29 de juliol, a partir de les 17:30 hores des del Perelló, les Palmeres, el Mareny de Barraquetes i la Granja Arrossera de Sueca i el servei, que farà viatge d'anada i tornada, serà gratuït.
 
 
El dissabte 30, el segon dia de la festa, tindrà lloc la tradicional Processó General que eixirà de l'Església de Sant Pere i recorrerà l'itinerari de costum. Amb anterioritat, a les 19 hores, se celebrarà una missa. Els actes clouran també amb un castell de focs artificials.
 
Enguany els xiquets que han sigut triats Majorals dels Benissants són: Manu Ayza, David Carmona, Ferran Cortés, Vicente Fos, Ferran Llopis, Joan Martí, Ferran Monleón, Miquel Vidal i Arnau Viel.
 
 
 
next