Diari La Veu del País Valencià
Desfilada de l’Orgull de Benidorm
D’acord amb una de les idees principals que promou Compromís, basada en el respecte a la diversitat, la defensa dels drets de les minories, i la lluita contra l’homofòbia, la coalició local participarà a la desfilada de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) que tindrà lloc el pròxim 13 de setembre a Benidorm.

El secretari LGTB de Compromís per Benidorm, Álex Campoy, ha celebrat que el partit siga la primera organització política que participa directament en l’acte central de la setmana de l’Orgull a la nostra ciutat. Campoy ha explicat que, tot i que els participants de la desfilada són principalment bars i locals de Benidorm, Compromís vol mostrar d’aquesta manera el seu suport cap al col·lectiu LGTB: “En compte de realitzar només un comunicat de premsa, hem preferit participar directament de la desfilada; es tracta de fomentar la visualització del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals no només des del comerç local, sinó des de tots els sectors possibles, com el polític, como ocorre a altres llocs en la seua setmana de l’Orgull”.

Campoy ha recordat la necessitat de celebrar l’Orgull hui en dia per continuar defensant els drets del col·lectiu homosexual, per denunciar la discriminació i perquè la visualització de persones LGTB afavoreix la normalització del col·lectiu a la societat.

Per altra part, Campoy ha donat detalls de la participació de Compromís a la “Pride”: comptarà amb un vehicle a la desfilada i ha confirmat l’assistència del diputat de les Corts valencianes Fran Ferri. Així mateix, el secretari LGTB de Compromís per Benidorm anima als ciutadans i ciutadanes, independentment de la seua orientació o identitat sexual, a participar d’aquesta setmana per mostrar el seu suport a la causa LGTB: “És una gran cita reivindicativa i hem de demostrar, com cada any, que Benidorm és una ciutat oberta, respectuosa i exemple de convivència”.

Compromís per Benidorm

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa