L'Ajuntament de Sueca presenta L’Ullal

12 agost 2016 01:00h
L'Ajuntament de Sueca presenta L’Ullal, la nova revista d’informació municipal
 
L’Ajuntament de Sueca ha presentat este divendres L’Ullal, la nova publicació d'informació municipal de Sueca. L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i la regidora de Comunicació, Isabel Jiménez, acompanyades per una representació dels regidors de la Corporació Municipal, han presentat este matí la nova revista que naix amb l’objectiu d’esdevindre el mitjà d’informació municipal de referència.
 
L’Ullal fuig del model dels tradicionals BIM i es presenta com una publicació més atractiva, dinàmica, participativa i útil per a les veïnes i els veïns de Sueca. De periodicitat bimensual, L’Ullal es podrà consultar i descarregar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca www.sueca.es. No obstant, els pròxims tres números s'editaran també en versió impresa, per aquells que s'estimen més llegir en este format i segons ha explicat Jiménez la continuïtat d'esta versió dependrà de l'acceptació dels ciutadans.
 
L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, ha aplaudit el treball del departament de Comunicació que ha fet possible el naixement d’este nou projecte. “Des de la Regidoria de Comunicació es realitza una importantíssima  tasca de seguiment ampli i rigorós de totes les accions i projectes que es duen a terme des del nostre Ajuntament i també dels diferents esdeveniments i actes que tenen lloc a Sueca” ha apuntat Tamarit, qui ha continuat “amb esta nova revista municipal volem fer un salt qualitatiu en la comunicació del nostre consistori. Amb les noves tecnologies, les xarxes socials, etc. la comunicació és immediata però també efímera; per això apostem per esta revista de caràcter municipal, on d'un cop d'ull podrem repassar i recuperar les informacions més recents i destacades ”.
 
“No pretén desatendre l’acció política, però tampoc és el seu objectiu centrar-se només en això. L’Ullal pretén anar més enllà i amb mirada curiosa, vol descobrir als nostres veïns la principal informació municipal, històries i personatges del nostre poble” ha assegurat Jiménez. La titular de comunicació ha insistit “L'Ullal naix amb voluntat de servei públic com un aparador de la realitat suecana que es pot copsar des de l'Ajuntament”. L'alcaldessa també ha incidit en esta idea: “és un projecte molt bonic i amb molta feina darrere que esperem tinga acceptació i que vol ser això, una finestra perquè els ciutadans puguen saber més i estimar més el seu poble”.
 
La voluntat de l’equip de comunicació és incorporar noves seccions en els pròxims números i nous espais on la ciutadania i els col·lectius puguen participar-hi directament. A més a més,  la portada de cada exemplar serà una plataforma de projecció de l’obra dels artistes suecans  a qui es convidarà a il·lustrar els temes d’actualitat del municipi, així esta primera és un treball de l'artista suecà Manuel Baixauli.
 
Segons ha explicat la titular de Comunicació, L’Ullal no s’entén com una publicació tancada ni completa, sinó com una revista en contínua evolució, oberta a la participació de la ciutadania, a les seues propostes i suggerències. Així, aquells que ho desitgen podran fer arribar els seus comentaris a l’adreça electrònica comunicacio@sueca.es

 
next