Diari La Veu del País Valencià
Concentració per la negociació del Conveni d’Hostaleria de les comarques del nord
Un gran nombre de treballadors i treballadores del sector d’hostaleria de les comarques del nord es concentraren dijous al Gran Hotel de Peníscola, en defensa d’una negociació justa per al Conveni d’Hostaleria.

La Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme de CCOO, juntament amb el seu corresponent en la UGT, convocaren aquesta mobilització davant l’actitud ’intransigent’ de la patronal ASHOTUR, en les negociacions que s’estan duent a terme per a la renovació del Conveni del sector.

Des de FECOHT, encara que reconeixem que no és moment per a pretensions fora de lloc en les negociacions, “sí estem disposats a arribar fins a les últimes conseqüències en la consecució d’un Conveni Provincial digne”. Aquest context dista molt, en aquests moments, de la postura d’una patronal enrocada a plantejar unes condicions laborals, i especialment d’ordre salarial, “que ens retrotrauen als temps de la precarietat absoluta”.

“Exigim d’ASHOTUR un procés negociador dialogant i coherent; de no ser així, la mobilització de les treballadores i treballadors del sector tindrà continuïtat el pròxim dia 19 d’agost en el Complex Eurhostal d’Alcossebre”, han anunciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa