Diari La Veu del País Valencià
El PSPV insta Fabra a paralitzar la moció de censura d’Oriola
RedactaVeu / Oriola

La portaveu adjunta del PSPV en Les Corts, Carmen Ninet, ha qualificat com a “inacceptable que Alberto Fabra empare i defense la moció de censura d’Oriola recolzant-se en condemnats per violència, en imputats i trànsfugues”. Per a Ninet, amb aquesta postura el president “només demostra la mentida de la seua escatainada línia roja a la corrupció i que Fabra només és un més dins del PP valencià que viu immers en la indecència que de nord a sud impera en el seu partit dins del País Valencià”.

Per aquest motiu, la diputada socialista ha instat a Fabra al fet que “paralitze la moció de censura d’Oriola per a demostrar que amb la seua línia roja a la corrupció no busca només aparèixer als titulars, sinó que darrere d’aquesta postura hi ha una intenció real d’oxigenar el seu partit”. De la mateixa manera, Ninet ha remarcat que “els socialistes denunciem el vergonyós suport a aquesta moció de censura que pretén comptar amb els vots de regidors imputats, condemnats i trànsfugues perquè no és més que la constatació que Fabra no té ja cap tipus de credibilitat a l’hora de parlar de lluitar contra la corrupció”.

També ha recordat que “Fabra ha sigut incapaç d’expulsar del partit els dos regidors de Benidoleig, per impulsar una moció de censura, malgrat haver dit públicament que ho faria. És una altra prova evident que Fabra ja no té cap credibilitat ni autoritat ni dins ni fora del partit”. Finalment, Ninet ha volgut recordar que “el que el País Valencià necessita són mesures concretes i fer una neteja perquè, d’una vegada per sempre, deixe d’associar-se amb la xacra de la corrupció per culpa de les accions del PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa