La Pobla Llarga - Adjudicació del Local Polifuncional

2 setembre 2014 01:00h
La Pobla Llarga
El PSPV-PSOE de La Pobla Llarga critica que les condicions tan dures fixades per l’Ajuntament en la licitació de les obres han deixat les empreses del municipi sense opcions de concórrer. Sols una empresa, de fora del poble, s’ha presentat a concurs.
 
El plenari municipal celebrat anit va aprovat l’adjudicació de la construcció amb un pressupost de 250.000€ a l’única empresa que optava. El Grup Municipal Socialista va mostrar el seu rebuig perquè les condicions de la licitació en la forma de pagament i el termini d’execució no donaven opcions de participar a les empreses de La Pobla. “El sector està molt tocat i segur que esta obra haguera sigut interessant per a alguna empresa del poble, però les condicions de la licitació estan molt allunyades de la realitat”, afirma el regidor socialista, Ximo Vidal. El fet que només haja concorregut una empresa ha impedit també la presentació de millores que hagueren sigut per a benefici del poble.
 
Un altre aspecte que denuncien els socialistes és que l’oposició no tinga constància de quin tipus d’obra es planteja: “podem recordar com en el Gran Teatre es van fer simulacions en 3D per a mostrar l’obra que anava a fer-se, però en este cas ni tan sols ens han mostrat un plànol i no tenim constància de l’existència d’un projecte”, explica el regidor del PSPV-PSOE. Per este motiu, els socialistes demanen major transparència mitjançant un període d’exposició pública de 15 dies.
 
No a la “política il·lusionista” del PP
 
El PSPV- PSOE de La Pobla està a favor de construir un espai al municipi per a acollir actes multitudinaris, com les presentacions falleres, però demana al PP que pose punt final a la seua “política il·lusionista”, que consistix en traure’s un conill de la mànega a cada cita electoral: el Gran Teatre en la primera legislatura, pàrking de camions en la segona, i ara el Local Polifuncional. “Cap obra de les anteriors s’ha finalitzat, sols han servit per a vendre fum en plena campanya electoral, per això mostrem el nostre rebuig i exigim una altra forma de governar més centrada en les necessitats del poble i de les nostres empreses”, conclouen els socialistes.

PSPV La Pobla Llarga


 
next