Diari La Veu del País Valencià
Piulada massiva a Cotino per a exigir una comissió d’investigació del Metro
Efe / València

Milers de persones, segons ha informat la presidenta de l’associació, Beatriz Garrote, s’han sumat a la campanya, que assegura ha arribat a ser “trending topic” (tema del moment) a la xarxa social Twitter.

L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol ha enviat un correu electrònic a les desenes de milers de ciutadans que han signat la seua petició online en change.org per a reclamar una recerca “veraç” de l’accident, que va costar la vida a 43 persones a València.

“Milers de persones”, ha informat Garrote, han compartit la piulada dirigida a Juan Cotino amb el missatge: “La Fiscalia ha demanat reobrir cas accident de Metrovalència. @juancotino, exigisc que a Les Corts convoquen una nova comissió de recerca”

Garrote lamenta que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, “sembla que no està a favor de reobrir la comissió de recerca a Les Corts a pesar que la Fiscalia ha demanat la reobertura de la recerca judicial”.

Amb aquesta nova campanya l’associació vol traslladar la seua reivindicació al president de Les Corts, Juan Cotino.

L’associació recolza la petició de la Fiscalia, i considera que “és el moment d’exigir l’obertura d’una comissió de recerca, que depure totes les responsabilitats pertinents i aclarisca amb rigor i serietat el que va passar realment, i s’assegure que no es torne a repetir alguna cosa semblant”.

El portal change.org permet, una vegada que algú ha signat una petició, compartir-la amb els seus contactes, coordinar-se amb els seus creadors, o participar en accions com l’organitzada per l’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol a Twitter, expliquen des de la plataforma online.

Comparteix

Icona de pantalla completa