Català (PSPV): ʺEl nomenament de Reig com a director de RTVV és nul de ple dretʺ

La vicepresidenta del Consell d'Administració en funcions assegura que tot el que està ocorrent a l’entitat és una ʺil·legalitatʺ
18 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / País Valencià

La vicepresidenta del Consell d'Administració en funcions de RTVV i portaveu socialista, Consuelo Catalá, ha assegurat que ʺtot el que faça i signe Reig serà il·legalʺ. Així, ha valorat la representant socialista la reunió del Consell d'Administració en funcions de RTVV que ha procedit al nomenament d'Alejandro Reig com a director general de l'ens, designat en aquesta reunió per majoria simple.

En al·lusió a les reunions del citat Consell, Catalá ha assegurat que ʺseguim sent un espantallʺ. En aquest sentit, ha subratllat que ʺsegueix sent tot il·legal perquè no s'ha complit l'article 7 de la Llei de 1984, de Creació de la Radiotelevisió Valenciana, que estableix que ha d'haver-hi una notificació prèvia al Consell tant del cessament com del nomenament del suplent del directorʺ, ha afegit.

Per tant, ha reiterat que el nomenament de Reig és ʺnul de ple dret, i que tot el que està ocorrent en RTVV és una il·legalitatʺ.

La representant socialista ha tornat a denunciar la il·legalitat de la proposta de nomenament d'Alejandro Reig, ja que, ha repetit, ʺincompleix la lleiʺ. Sobre aquest tema, ha recordat que tampoc es va notificar prèviament el cessament de l'últim director de l'ens, José López Jaraba; ʺi per descomptat incompleix la llei la proposta de nomenament del suplent que ha fet el Consellʺ, ha insistit.

next