Diari La Veu del País Valencià
València – Carril bici de Peris i Valero
Alberto Mendoza ha notificat a la Comissió Europea l’engegada de carrils bici dels que la seua construcció encara no ha començat

El carril bici que discorre paral·lel a l’Avinguda Peris i Valero està patint un progressiu i accelerat deterioració, a pesar que porta en funcionament tan sol 4 anys. “Els sots, forats i les peces soltes de rajoletes són un potencial perill per als nombrosos ciclistes que transiten per esta zona de la ciutat, no obstant açò i a pesar que els desperfectes porten diversos mesos, gens s’ha fet per a remeiar-los”, explica Joan Ribó, portaveu de Compromís..

Des de Compromís han destacat que per a potenciar l’ús de bici no n’hi ha prou amb fer carrils bici i després oblidar-los, és necessari mantenir en perfecta condicions la xarxa de carril bici, que els trams tinguen continuïtat i estiguen connectats entre ells, igual que es fa amb les carreteres per on circulen els cotxes. En el cas d’este carril, no es compleix cap d’aqueixes condicions, per açò han exigit que s’actue per a reparar els desperfectes i que es connecte els trams solts dels dos extrems, en Jacinto Benavente i en l’encreuament amb el carrer Filipines.

La regidoria que dirigeix Alberto Mendoza no compleix amb la promesa de construir nous carrils bicis en els ponts del Real, dels Arts i d’Ángel Custodie i els trams d’Avinguda Balears i de General Elio. Curiosament estos nous carrils bici l’ajuntament dóna com a finalitzats durant 2014 en la informació que ha enviat la Regidoria de Transports a la Comissió Europea per a participar en la Setmana Europea de la Mobilitat.
Compromís per València
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa