Diari La Veu del País Valencià
Sueca – Taller per fomentar el desenvolupament d’un eix comercial
L’Ajuntament de Sueca i la Cambra de Comerç de València organitzen un taller per fomentar el desenvolupament d’un eix comercial

L’Ajuntament de Sueca en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València convoquen als comerços de la capital riberenca a un taller de dinamització dels eixos comercials. El consistori s’adhereix a esta iniciativa que s’emmarca en el pla de suport al comerç minorista de 2016 amb l’objectiu de mostrar als seus responsables les noves oportunitats de dinamització a les àrees urbanes.

Al taller es treballen noves alternatives i fórmules per convertir el comerç local en un espai més atractiu i competitiu per a un client, cada vegada, més exigent. A la jornada s’aprofundirà també en els aspectes clau per al seu desenvolupament i els participants podran rebre assessorament per part dels professionals que tractaran d’orientar-los amb casos pràctics, experiències i bones pràctiques en la dinamització comercial urbana.

El regidor de Comerç, Pau Roselló, insta als comerços a aprofitar l’oportunitat que se’ls brinda. “Este jornada que celebrem amb el suport de la Cambra de Comerç de València és una bona ocasió per analitzar el nostre context, establir sinergies i començar a traçar un pla de desenvolupament i dinamització d’un eix comercial potent per a Sueca” ha afegit el titular de l’àrea.

El curs és gratuït però les places seran limitades. Tots aquells que estiguen interessats en participar-hi podran descarregar la instància d’inscripció a la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca i hauran d’enviar-la a l’adreça [email protected]

La jornada, dirigida a empreses de comerç minorista de qualsevol sector, se celebrarà de 15:30 a 17:00 hores al Saló d’actes de la Casa de la Cultura de Sueca (C/ Mare de Déu, 2) el pròxim dimecres, 19 d’octubre.

Comparteix

Icona de pantalla completa