Diari La Veu del País Valencià
Paiporta – S’inicia el curs amb barracons
COMPROMÍS PER PAIPORTA EXIGEIX LA IMMEDIATA CONSTRUCCIÓ DEL COL·LEGI ROSA SERRANO
Compromís per Paiporta ha lamentat hui que l’inici de curs torne a estar marcat per l’existència de barracons en el municipi. “Són ja 8 anys els que els xiquets i xiquetes del col·legi Rosa Serrano estan en una situació precària, sense un centre digne i des de fa anys donant classe en barracons”. Enguany a la precarietat del centre, i amb l’avançament del curs escolar, s’afegeix la calor que ha de suportar l’alumnat i personal docent del centre per les altes temperatures d’estos dies.

Des del grup Compromís han recordat que Fabra va prometre en la seua visita a Paiporta en el mes de març que abans de l’estiu estaria licitada la construcció del col·legi Rosa Serrano. “L’estiu ha passat, el nou curs ha començat i la licitació continua sent fum” ha declarat el regidor de Compromís per Paiporta Pep Val.

Hui alguns pares i mares del col·legi Rosa Serrano reclamaven la construcció del centre a través de les xarxes socials i la pàgina del facebook municipal. Com és habitual la resposta de l’Ajuntament ha sigut que “la licitació és qüestió de dies”. “El que mai concreten és ni quin dia serà, ni l’estiu de quin any estarà construït” ha lamentat Val.

Així, el regidor de Compromís, ha assenyalat que “són ja molts anys de mentides i falses promeses, molts anys jugant amb els xiquets i xiquetes i l’esperança dels seus pares i mares”.

Per això, des de Compromís exigeixen la immediata licitació i construcció del col·legi Rosa Serrano de Paiporta i l’assumpció de responsabilitats per part del regidor d’educació, qui fa uns anys manifestà que deixaria la seua acta si en Paiporta eixia la primera generació barracó. “Desgraciadament, la primera generació barracó ja la tenim”, ha manifestat Val.

D’altra banda, des de Compromís per Paiporta s’adhereixen a les protestes de la comunitat educativa pel caòtic començament de curs, marcat per les retallades i la improvisació, “un greu atac a l’escola pública, laica i en valencià” i es solidaritzen amb altres centres que també inicien el curs en barracons, com és el cas del Ciutat de Cremona d’Alaquàs.

Compromís per Paiporta

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa