Diari La Veu del País Valencià
La dona morta en l’accident d’autocar a França és del País Valencià
EFE / País Valencià / França

La dona de 55 anys morta aquesta matinada en l’accident d’un autobús que cobria la línia Marsella-Múrcia és natural del País Valencià, i l’empresa que realitzava el servei, Eurolines, ho havia subcontractat a l’empresa Autocars Águilas, d’aquesta població costanera murciana.

Així ho ha conegut hui EFE de fonts pròximes a la investigació i de Juan Francisco Gómez, responsable de l’empresa subcontractada, que des de fa dos anys facilita a Eurolines autocars i xofers per a realitzar aqueix trajecte a l’estiu, quan s’incrementa la demanda de bitllets.

Els tres conductors que viatjaven en l’autobús són dels municipis murcians de Font Àlber, Lorca i Puerto Lumbreras.

Gómez ha relatat que solament un d’ells té ferides lleus i els altres dos estan il·lesos, però no ha pogut comunicar-se amb cap d’ells perquè estan retinguts per la policia francesa i la fiscalia de Narbona per a prestar declaració sobre l’accident ocorregut sobre la una i mitja de la matinada a l’altura de la localitat gal·la de Fitou.

La majoria dels 30 ferits lleus són d’Ucraïna i Rússia i ja han rebut l’alta mèdica.

L’autocar subcontractat sinistrat portava el rètol d’autocars Gómez, perquè alguns dels 27 cotxes de la flota d’autocars Águilas van ser comprats per Gómez a l’empresa de Lorca en la qual treballava amb anterioritat i no els havia retolat amb el nom de la societat limitada amb la documentació oficial que viatjava ara aqueix vehicle.

Des de diversos anys abans que realitzara el servei a França Autocars Águilas feia regularment la subcontracta Autocars Gómez.

Encara que té seu a Águilas, l’empresa d’autobusos amb aqueix nom té part de les seues instal·lacions en la seu d’autocars Gómez, per les quals Gómez paga un lloguer.

A més del reforç a l’estiu d’aquesta línia entre França i l’Estat espanyol, Autocars Águilas realitza trajectes urbans entre aqueix municipi murcià proper a la frontera amb Almeria i les seues pedanies de Calabardina, El Cocón i Els Arejos.

Comparteix

Icona de pantalla completa