Diari La Veu del País Valencià
Arranca el COTIF més mediàtic amb deu seleccions mundials en joc
EFE / L’Alcúdia

La trentena edició del Torneig Internacional de Futbol sub-20 de l’Alcúdia (COTIF) arranca aquest dilluns amb la participació de deu seleccions nacionals i amb la seua versió més mediàtica

El president del comitè organitzador ha manifestat que l’edició que comença demà dilluns “és el millor de la seua història i el de major repercussió mediàtica”.

Gómez ha ressaltat que les cadenes Eurosport i Al-Jazzira transmetran les trobades en 19 idiomes diferents a Europa, Àsia i el nord d’Àfrica. Mentre que la RTVE, a través del seu canal Teledeporte, emetrà en directe tots els partits que disputarà la selecció espanyola sub 19.

En aquesta edició participen un total de 10 seleccions nacionals procedents de quatre continents.

El grup A l’integren els combinats sub 19 d’Espanya, Mèxic, Catar, Austràlia i Aràbia Saudita. Mentre el grup B està format per Argentina, Japó, Canadà, Bulgària i Bielorússia.

Aquesta vesprada se celebrarà la cerimònia inaugural al camp municipal Els Arcs de l’Alcúdia, que comptarà amb la presència del president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar i del seleccionador de l’absoluta, Vicente del Bosque.

La competició que es perllongarà fins al dia 21, comença demà dilluns amb la disputa de les trobades; Austràlia-Catar, Japó-Canadà, Argentina-Bielorússia i per a culminar aquesta primera jornada amb el partit que disputaran Espanya i Aràbia Saudita.

Comparteix

Icona de pantalla completa