Diari La Veu del País Valencià
Paterna – La canalització del Barranc del Rubio en l’aire
La formació exigeix a la regidora Marisa Ferre que convoque la mesa de treball sobre el projecte

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el PP no pot evitar fer anuncis grandiloqüents que després es queden en foc d’encenalls. I si no que pregunten als veïns del carrer 133 de la Canyada i de la zona del Barranc del Rubio que encara estan esperant que se’ls trasllade informació sobre l’evolució del projecte de canalització. Una informació que havia de tractar-se en una Mesa de Treball, la creació de la qual va anunciar improvisadament la regidora de l’àrea, Marisa Ferre, en juliol, després de la moció de Compromís. Una Mesa que a data de hui encara no s’ha convocat”.

Segons explica Juanma Ramón, “veïns de la zona afectada per la canalització del Barranc del Rubio seguixen mostrant, ara amb cartells, la seua oposició a que es faça en obert, projecte inicial del PP. I si la Mesa de Treball era el lloc per a debatre propostes, amb afectats i oposició, de moment només hi ha silenci al respecte front a l’augment del malestar veïnal que veu com l’equip de govern els deixa abandonats”.

“Recordem que les pluges torrencials que inundaren Paterna fa dos anys foren a finals del mes de setembre. Ara seguim igual, sense infraestructures que puguen minvar els efectes d’una avinguda d’aigua en la zona del Barranc del Rubio i el carrer 133, preocupació que sembla només que la tinguen els veïns que allí hi viuen donada la inacció de l’equip de govern del PP. Estem a primers de mes però els dies passen i a finals de mes estem segurs que no s’haurà encetat res”.

“Des de Compromís exigim que Marisa Ferre no demore més en el temps la convocatòria de la Mesa de Treball sobre la canalització del Barranc del Rubio i el carrer 133. Cal fer-ho quan abans millor perquè les pluges si venen, ho faran sense avisar a ningú. La prevenció resulta sempre més econòmica que la reparació dels greus danys que ja va causar l’aigua en 2012, un argument que el PP hauria de tindre com a mantra i al que no fa cas”, conclou Juanma Ramón.

Compromís per Paterna

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa