El Llevant celebra el Nadal per damunt del València mig segle després

L’equip granota tanca l’any futbolístic en sexta posició, mentre que el seu rival ocupa la novena
1 gener 2013 01:00h
EFE - /València

El Llevant ha tancat l'any futbolístic en sisena posició amb vint-i-set punts, mentre que el seu rival ocupa la novena amb vint-i-quatre.
 
En l'actual Lliga, el Llevant ha estat millor classificat que el València en tretze de les dèsset jornades ja disputades, situació que no es donava en arribar a Nadal des del 22 de desembre de 1963.
 
En aquella jornada, el Llevant va perdre en casa per 0-1 davant de l'Elx i el València va caure per 2-0 en la seua visita al Múrcia. Després d'eixes derrotes, el Llevant era desé amb onze punts i el València tretzé, amb deu.
 
Eren temps en què el futbol no parava en Nadal i va haver-hi jornada el 29 de desembre. El València va superar al Llevant en guanyar a l'Atlètic de Madrid a Mestalla, mentre que el Llevant va perdre en la seua visita al Reial Madrid.
 
A més, l'any 2012 que ara finalitza, el conjunt llevantinista no ha perdut en cap dels dos derbis que ha jugat amb el València.
 
Va empatar a un a Mestalla a l'abril en la jornada 33 de la passada temporada i va véncer per 1-0 a l'octubre en el derbi que ja han disputat en esta, encara que va ser eliminat pel València en la Copa del Rei al gener, en una eliminatòria en què els valencianistes van guanyar els dos encontres.

next