Diari La Veu del País Valencià
Paterna amb només un agent i un vehicle policial
JUANMA RAMÓN: “BONÍAS DEIXA A PATERNA NOMÉS AMB UN AGENT I UN VEHICLE POLICIAL LES NITS DEL CAP DE SETMANA”

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, titlla de “vergonyosa la maniobra dels populars venent el GPS com una ferramenta eficient, quan continuem patint les retallades i el caos organitzatiu en la plantilla de la Policia Local de Paterna. Precisament aquest cap de setmana, coincidint amb les festes de la Canyada, l’intendent general, Leopoldo Bonías, deixà al poble només amb un agent i un vehicle policial durant les nits”.

Segons explica Ramón, “la nefasta gestió de personal, tònica habitual des de principis de legislatura amb l’acomiadament d’interins i la negativa a pagar hores extres, fan que el poble patisca una greu reducció en el servei de Policia Local, agreujada per la pésima gestió dels recursos humans”.

A més a més, “hem rebut queixes d’alguns veïns que han pogut comprovar com els agents van sobrepassats per tal de poder atendre totes les demandes ciutadanes. Això és una altra mostra de la desídia que hi ha tant per part de l’equip de govern del PP com del nou cap de Policia Local, el sr. Bonías”.

“Precisament Bonías està tornant a instaurar les patrulles unipersonals com ja va fer a Paterna als anys 90. Fet que suposa una amenaça per als agents que davant d’una situació de perill no podrien respondre de la mateixa manera que si anaren per parella, com és habitual en la resta de cossos de seguretat de l’Estat espanyol”.

D’altra banda, “amb aquest panorama, vendre el GPS com a ferramenta per a reforçar la seguretat dels agents és una altra de les milongues a que ens ha acostumat el PP. I demostra que l’únic objectiu d’aquest sistema és controlar si un agent es passa cinc minuts de l’esmorzar. La persecució laboral està servida”.

“Voler deslligar l’arribada de Bonías a la instal·lació de GPS en cotxes i motos de la Policia Local, com ho ha fet públicament el PP, és un altre insult a la intel·ligència ja que Compromís hem pogut constatar que el pressupost de l’empresa triada per a comprar, instal·lar i fer el manteniment dels localitzadors va adreçat personalment a Leopoldo Bonías”.

“Des de Compromís pensem que els 10.000 euros destinats als GPS venen una falsa eficiència de la gestió del cap de Policia Local de Paterna, i que més valdria que destinaren eixos diners a coses realment importants i no a uns aparells que no solucionen el mal endèmic del PP, el caos intern de la gestió de personal en la Policia Local de Paterna”, conclou Juanma Ramón

Compromís per Paterna

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa