Diari La Veu del País Valencià
Presentació del col·lectiu EU d’Albaida
El proper divendres 12 de setembre a les 19:00 h. a la glorieta d’ Albaida, el nou col·lectiu d’ EU d’ Albaida realitzarà una assemblea oberta a la ciutadania on donarà a conèixer el col·lectiu de nova creació. L’assemblea suposarà un primer encontre amb la ciutadania d’Albaida i el punt de partida del procés programàtic per tal de dissenyar les polítiques que canviaran el rumb de la nostra ciutat.

Pensem que la política municipal no s’improvisa uns mesos avans de les eleccions, és una tasca de dia a dia, un no parar, no es tracta de vots ni de números, ni tan sols d’ ocupar àmbits de poder. Es tracta que les persones s’ organitzen i posen la política al servei de les persones. No volem una política feta per a nosaltres però sense nosaltres. La ciutadania demanda canvis profunds en l’actual sistema, sistema caduc que necessita un bolc per tal d’encetar un nou procés constituent que ens allunye de les formes i els vicis del règim del 78. Per això es necessari que siga la gent del poble qui marque les directrius que hauran de regir i dissenyar les polítiques que es desenvoluparan a la nostra ciutat, engegant el que anomenem dinàmiques de participació ciutadana.

Fa prop d’un any un grup de persones començàrem a caminar per fer front a les injustícies i situacions precàries que ens afecten dia rere dia.

A aquest acte de presentació ens acompanyaran la coordinadora de la vall d’Albaida Paula García Gironés i la coordinadora d’ EUPV Marga Sanz Alonso.

Comparteix

Icona de pantalla completa