Diari La Veu del País Valencià
Xerrada informativa sobre acolliment familiar a Sueca
El pròxim dimecres, 30 de novembre, el Saló d’actes de la Biblioteca Municipal de Sueca acollirà, a les 18:00 hores, una xerrada informativa sobre el programa de foment d’acolliment familiar dirigida a totes aquelles persones sensibilitzades amb esta forma de protecció del menor.

La xerrada, que ha estat organitzada amb la col·laboració del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sueca, serà a càrrec de membres de la Fundació Diagrama, una entitat sense ànim de lucre que treballa en l’atenció a les persones vulnerables o amb dificultats socials.

Amb este programa de sensibilització i informació se busca famílies que estiguen disposades a acollir a menors que, per diverses circumstàncies, no poden viure amb la seua família o no es convenient que visquen en este entorn. D’esta forma, les famílies acollidores es comprometen de forma voluntària a compartir amb els menors la seua llar, la seua vida quotidiana i el seu temps lliure.

El programa, en el qual participa la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, es desenvolupa a diferents municipis de tot el territori valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa