Diari La Veu del País Valencià
El suecà José Meseguer compleix 100 anys
El suecà José Meseguer Aguilar ha complit el seu centé aniversari fa només uns dies. La família al complet es va donar cita a sa casa per celebrar un dia tan especial per a Pepico, com el coneixen entre els seus familiars i amics més arrimats.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el primer tinent d’alcalde, Salvador Campillo, van voler sumar-se a la celebració i van acostar-se a sa casa per poder felicitar-lo en persona el passat diumenge, el dia del seu natalici.

Els representants del consistori li van fer entrega de la insígnia de l’Ajuntament de Sueca en homenatge a la seua trajectòria vital i també d’un xicotet obsequi en record d’este dia.

L’avi centenari va demostrar tenir una memòria intacta plena de records del seu poble i la seua gent que va compartir gustosament amb Tamarit i Campillo. José Meseguer va nàixer el 4 de desembre de 1916, ha dedicat la seua vida al camp i ha tingut dos fills, 5 néts i 4 rebesnéts. Els seus familiars expliquen que probablement, les bones costums, una vida sana i senzilla i una bona alimentació, sense abusos, han ajudat perquè Pepico arribara a complir un segle de vida.

Comparteix

Icona de pantalla completa