Diari La Veu del País Valencià
Primàries de Compromís Alaquàs
Compromís Alaquàs ha organitzat les seues primàries locals a partir de l’experiència de les primàries per a les Eleccions al Parlament Europeu. Així, la Comissió de Primàries ha establert un reglament i un calendari per tal de dur a terme l’elecció del cap de llista per a les properes eleccions municipals de 2015 i també per a l’elecció de l’ordre de la resta de components de la llista electoral.

El procés s’ha iniciat el passat 5 de setembre. A partir d’eixe dia es poden presentar els avals necessaris per a ser cap de llista (12 avals) o candidat a la llista (4 avals). També comença el termini per a inscriure’s en el cens, que s’acaba el dia 30 de setembre, i en el que pot registrar-se tota la ciutadania d’Alaquàs major de 16 anys.

El dia 18 de setembre, comprovats els avals, es proclamaran els candidats i s’iniciarà la campanya electoral local, que acabarà el dia 2 d’octubre.

Les votacions es faran el divendres 3 d’octubre de 17 a 21h.

Compromís Alaquàs convida, amb aquest procés, a tots els veïns d’Alaquàs a decidir qui volen que els representen, per tal d’introduir els canvis necessaris en la política municipal.

Compromís per Alaquàs

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa