MasterChef Junior arranca este dimarts a Sueca i València

19 desembre 2016 01:00h
El paisatge de Sueca, un atractiu per a la xicoteta i la gran pantalla
 
La nova temporada del concurs de cuina infantil MasterChef Junior arranca este dimarts a Sueca i València

La localitat valenciana de Sueca ha estat un dels escenaris escollits per arrancar la temporada de la nova edició de Masterchef Junior que s'estrenarà el pròxim dimarts, 20 de desembre. L'emblemàtica Muntanyeta dels Sants va acollir fa uns mesos el rodatge d'una de les parts del programa inaugural, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, la Diputació de València, el patronat de turisme de l'ens provincial, València Turisme i el Bioparc de València.
 
16 joves d'entre 8 i 12 anys, escollits d'entre els més de 6.000 candidats que s'han presentat als càstings, participaran en la nova entrega del popular programa de TVE i Shine Iberia. En este primer episodi, els 16 joves cuiners descobriran més a fons la gastronomia valenciana, envoltats de camps d'arròs i enmig del Parc Natural de l'Albufera, i també alguns dels productes més típics de la zona. Els participants mostraran també en este primer capítol la seua destresa als foguers en una divertida prova d'exteriors rodada al Bioparc.
 
 
Des de l'Ajuntament de Sueca s'assenyala que, amb esta acció, es pretén donar major visibilitat a la ciutat i a la seua interessant oferta de turisme natural, familiar i gastronòmic. L'Alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, es va desplaçar fins al set de rodatge a la Muntanyeta dels Sants, acompanyada d'altres regidors, per saludar a tot l'equip, els joves participants i el popular jurat format per Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, així com la presentadora Eva González.
 
Esta no és, però, la primera vegada que Sueca és retratada per l'objectiu d'una càmera de cine o televisió. L'emblemàtic paratge natural de la capital riberenca ha estat l'escenari protagonista també recentment de la pel·lícula de l'Alqueria Blanca, la popular sèrie de televisió valenciana, que va rodar alguna de les seues escenes, el passat 2015, també en els voltants de la Muntanyeta dels Sants.


 
next