Diari La Veu del País Valencià
Dénia – Ubicació de l’estació d’autobusos
Crespo creu que la ciutadania ha d’opinar sobre un estudi de mobilitat ja fet

Arran de la notícia de que el PSOE presentarà una moció per demanar ubicar l’estació d’autobusos al port i amb la bona acollida que ha tingut la idea en el PP, el portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, insta a l’equip de govern a convocar de manera urgent un Consell de Participació per tal que siga la ciutadania qui tinga veu en aquesta decisió i que es faça abans del plenari on es votaria la moció. “No volem passar per alt l’opinió de la ciutadania, si ja s’ha obviat una vegada la seua opinió ja que no s’ha tingut en compte el resultat de l’enquesta de participació, no és propi que es vote una cosa així sense que s’informe al Consell de Participació”, ha opinat el regidor de Compromís.

Compromís no entén com es passa per alt l’opinió de la ciutadania, un tema tan important com la ubicació de l’estació d’autobusos no es pot tractar de manera partidista.

Des de Compromís opinen que els polítics no som qui per triar una opció o una altra, sinó que caldria fer abans un estudi de mobilitat i després estudiar seriosament una opció. Crespo no entén que el PSOE propose aquesta ubicació i que diga que després ja es faria un estudi de mobilitat, “les coses s’han de fer ben fetes i en l’ordre convenient”.

Com que hi ha un estudi de mobilitat fet des de fa uns anys, Compromís proposa que es porte el resultat del mateix al Consell de Participació per tal que els ciutadans puguen valorar quina és l’opció més adient, de manera correcta i no per una decisió presa a la lleugera.

Compromís per Dénia

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa