Sueca convoca el concurs dels cartells

23 gener 2017 01:00h

Sueca convoca el concurs dels cartells anunciadors de Falles i Setmana Santa
 
Els treballs es podran presentar fins el 3 i el 6 de febrer, respectivament
 
L’Ajuntament de Sueca ha convocat una nova edició dels concursos de cartells anunciadors de les Falles 2017 i de la Setmana Santa de Sueca. Com en les anteriors edicions, podran participar totes les persones que ho desitgen a títol personal i es podran presentar un màxim de dos treballs originals per participant. Els guanyadors rebran un premi de 800€.
 

Els formats dels cartells hauran de ser de din-A3, la tècnica serà lliure i a més es podrà presentar en format digital sempre que s’aporte una prova impresa i la seua resolució siga com a mínim de 300 x 300 pixels per polzada.
 
El regidor de Festes, Pau Roselló, ha assenyat que “un any més confiem en el talent, la creativitat i l'enginy dels participants. Trobe que esta és una plataforma única per promocionar i reconéixer la seua obra, prova d'això és que molts d'ells han guanyat en renom en fer-se amb el primer premi”.
 
Els cartells de Falles hauran de portar obligatòriament el text Sueca Falles 2017-Ribera Baixa, Festa Declarada d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana, i en el cartell de Setmana Santa haurà de constar el text, Setmana Santa de Sueca 2017. En ambdós casos s'haurà de reservar un espai per poder disposar els corresponents logotips de la Junta Local Fallera i la Junta Major de Confraries, respectivament, a més del de l'Ajuntament de Sueca.
 
Les sol·licituds per participar en el concurs i la declaració responsable es presentaran en el Registre General d’Entrada de l’ajuntament de Sueca de 09:00 a 14:00 hores. Els cartells dirigits a Setmana Santa es podran presentar fins els 3 de febrer i els corresponents a Falles fins el 6 de febrer.
 

Els treballs, que no podran anar signats, es presentaran dins d’un sobre gran tancat, amb un lema, que haurà de figurar en el dors del cartell sense cap altra dada i en un altre sobre tancat més menut s’inclourà el DNI, domicili, codi postal, correu electrònic i telèfon de contacte, i per últim, a l’exterior del sobre es farà constar el lema corresponent al cartell.


 
next