Diari La Veu del País Valencià
Llíria enceta les comissions de treball

LLÍRIA ENCETA LES COMISSIONS DE TREBALL PER REALITZAR UN CENS I CONÈIXER LA SITUACIÓ DE LES COLÒNIES FELINES DE LA LOCALITAT

La iniciativa que Compromís per Llíria va proposar al mes d’Abril per portar a terme al municipi un Pla de Control i Cura de les Colònies Felines comença a veure la llum.

El control humanitari de les colònies de gats es una proposta feta realitat des de fa anys a nombrosos països del món. Els bons resultats que reporten motiven cada volta més a col·lectius de persones, associacions i administracions locals a adoptar aquest sistema com única alternativa eficaç.

Per aquest motiu el passat mes d’Abril, el Grup Municipal de Compromís per Llíria proposava a la Comissió competent realitzar un cens de totes les colònies felines controlades i incontrolades que es troben al nostre municipi col·laborant amb les protectores de la zona i autoritzant als voluntaris que s’encarregaren del control i cura de les colònies mitjançant un carnet que garantirà que aquests voluntaris han sigut degudament formats per a tractar amb els felins.

Així doncs, la regidora de Compromís, Vallivana Murgui Ortega, es felicità que la passada setmana es va convocar la primera Comissió de Treball amb la participació de regidors, protectora i voluntaris amb la finalitat de conèixer la realitat de la situació de les Colònies Felines a Llíria. Fruit d’aquest primer contacte va surgir el treball de realitzar el cens de felins a la nostra localitat per part de les voluntaries i el compromís de dotar econòmicament una partida per a la Cura i Control de les Colònies al pressupost de 2015.

Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa