Diari La Veu del País Valencià
Benifaió – Marta Ortiz Martínez candidata a l’alcaldia per a les eleccions locals de 2015
EL PSPV-PSOE DE BENIFAIÓ ELEGEIX PER UNANIMITAT A MARTA ORTIZ MARTINEZ COM A CANDIDATA A L’ALCALDIA PER A LES PRÒXIMES ELECCIONS LOCALS DE MAIG DE 2015.

El passat dissabte 13 de setembre de 2015, els Socialistes de Benifaió reunits en assemblea van elegir per unanimitat a Marta Ortiz Martínez com a candidata a l’alcaldia de Benifaió per a les pròximes eleccions locals de maig de 2015.

L’executiva havia decidit iniciar primàries obertes al mes de juliol, a proposta del Secretari General Xavier Martínez Fontestad, però no ha estat necessari iniciar aquest procés ja que tota l’Agrupació ha donat el suport a la candidatura de Marta Ortiz Martínez, actual portaveu del Grup Municipal del PSPV-PSOE de Benifaió.

En aquest acte assembleari el PSPV-PSOE de Benifaió inicia la seva recta final cap a les eleccions locals, carregat de molta il·lusió i de molta feina feta durant tota la legislatura el que denota la implicació i esforç realitzat per aconseguir el canvi polític que Benifaió tant necessita, i que així ho va manifestar el seu Secretari General, Xavier Martínez.

La candidata Marta Ortiz també va intervenir en l’assemblea donant en primer lloc les gràcies a tots els companys i companyes per la confiança que dipositen de nou en ella per ostentar el càrrec i declarant que es continuarà treballant dur, amb molta força i amb responsabilitat per ser l’alternativa i aconseguir el canvi que Benifaió necessita i mereix.

PSPV Benifaió

Comparteix

Icona de pantalla completa