Burjassot - Declaracions d'Emili Altur Mena

20 setembre 2014 01:00h
Declaracions del nostre Diputat Provincial, Emili Altur Mena: 

DES DE COMPROMÍS LAMENTEM EL MENYSPREU CONSTANT DE LA CONSELLERIA D'INFRASTRUCTURES AL POBLE DE BURJASSOT

Emili Altur, portaveu municipal de la Coalició Compromís a Burjassot ha fet aquestes declaracions després de la reunió entre l’Ajuntament i la Conselleria per tractar el tema del soterrament de les víes del metro al seu pas per l’Empalme.

“Després de la reunió mantinguda per l’Alcalde i el regidor d’urbanisme amb el secretari autonòmic d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Conselleria d’Infraestructures lamentem el menyspreu constant que la Conselleria fa al poble de Burjassot”, ha afegit Altur.

El portaveu municipal de Compromís ha destacat que, “és evident que no tenen cap intenció d’escometre aquesta obra i continuen donant llargues a la ciutadania burjassotera”. “No és cert que per a la Conselleria aquestes obres siguen prioritàries, ja que el protocol entre ambdues administracions, local i autonòmica, està signat des de l’any 2007 i les obres estan a mitges des de fa més de 3 anys”.

Per últim, Emili Altur ha destacat que “ens agradaria creure en la paraula del secretari autonòmic i pensar que la finalització de les obres de soterrament de les vies de l’empalme s’inclouran als pressupostos del 2015, però no podem ser gens optimistes, després de vore com han deixat les obres abandonades en els últims anys sense cap voluntat de reprèndre-les”

Compromís per Burjassot

photo
 
next