Diari La Veu del País Valencià
Algemesí – Els socialistes reprenen les visites als barris
ELS SOCIALISTES REPRENEM LES VISITES ALS BARRIS PER CONSTRUIR AMB ELS CIUTADANS L’ALGEMESÍ DE 2015

Aquesta vegada el torn és per al Parc Bernat Guinovart i els carrers adjacents. Tots els veïns que vulguen podran adreçar-se a Marta Trenzano per preguntar- li el que desitgen i fer-li arribar les seues preocupacions.

Segons ha explicat la Secretària General del PSPV, Marta Trenzano, “no es pot entendre la política des d’un despatx. El municipalisme viu al carrer i els polítics locals hem d’estar amb les persones. Per això per als socialistes el més important de tot és poder compartir el nostre projecte de ciutat amb els ciutadans per a que ens ajuden a completar-lo”.

Trenzano ha declarat que “tenim la certesa que l’aventura del PP al capdavant de l’Ajuntament finalitza el proper mes de maig, per ixa raó els socialistes ens hem posat en marxa per a que els veïns ens vegen com a la millor i única alternativa real de govern de progrès per a Algemesí”.

L’acte tindrà lloc al Parc Bernat Guinovart el proper dimecres 17 de setembre a les 19:30 hores, junt al camp de petanca.

Tota aquella persona que vulga participar en les xarxes en favor d’aquesta campanya pot contactar amb nosaltres a través dels següents canals:

A Facebook: facebook.com/pspvpsoealgemesi
A Twitter: twitter.com/pspvalgemesi
Per correu-e: [email protected]
Per whastapp: 677 134 305

Comparteix

Icona de pantalla completa