Jornada per a joves emprenedors

8 febrer 2017 01:00h

Sueca acull una jornada per a joves emprenedors
 
La jornada s'emmarca en l'Startup Europe Week, una iniciativa impulsada per la Comissió Europea i la Diputació de València
 
El pròxim dilluns, 13 de febrer, Sueca acollirà una jornada explicativa destinada a joves emprenedors i industries que treballen amb un projecte innovador. La sessió informativa tindrà lloc al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura, a les 16:00 hores.
 
Este tipus de jornada s’emmarca dins de l'Startup Europe Week, una iniciativa impulsada per la Comissió Europea i la Diputació de València, amb l’objectiu de mostrar les diferents ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari i també d'establir llaços de contacte amb el teixit empresarial i social de cada regió i localitat.
 
La jornada comptarà també amb el recolzament de l'Ajuntament de Sueca. El consistori ha volgut sumar-s'hi i participar directament en l'organització de la jornada que entenen com una iniciativa fonamental per tal de promocionar el talent jove i l'esperit emprenedor com una ferramenta clau també  per pal·liar l'atur juvenil. 
 
La jornada arrancarà amb una presentació al voltant del concepte de les “startup” i els beneficis dels que es poden aprofitar els joves emprenedors, tot seguit la sessió continuarà desglossant l’ecosistema emprenedor local i en este punt s’exposarà també una experiència personal. A continuació, s’obrirà un debat obert i hi haurà un torn de preguntes i respostes. Per concloure la jornada, es celebrarà un “networking” que servirà per conéixer i relacionar-se amb possibles clients.
 
La participació dels representants dels diferents municipis en la jornada possibilitarà a les diferents localitats optar a les ajudes europees sobre innovació tecnològica, entre d'altres beneficis.

 
next