Diari La Veu del País Valencià
Parc del Trenet d’Almoines
L’associació del Tren Alcoi-Gandia ha publicat un comunicat al seu Facebook, amb fotografies, sobre la situació del parc del Trenet d’Almoines:

L’associació del Tren Alcoi Gandia, vol expressar el seu malestar per la falta de mitjans per preservar el patrimoni del“Parc temàtic del Tren Alcoi Gandia” inexistent actualment.

Des de fa temps anem queixant-nos de la manca de mesures perquè el parc arribi a un estat òptim i que per desgràciamai arriben.

Esperem que el “Ajuntament d ‘Almoines” adopti el més aviat possible mesures que puguin solucionar aquestes mancances.

La poca gent que a dia de hui ens visita, es mereix alguna cosa més. Actualment al parc ens visiten escoles, associacions i amics de totes les comarques. Vénen de lluny a visitar el parc temàtic i el museu que per sort preservem tot del ferrocarril mort.

L’associació es va instal·lar a Almoines fa poc més d’una dècada, i amb la construcció del parc temàtic i les activitats que darrerament realitzem dins del museu, l’associació intenta que el poble tingui un petit atractiu perquè amics ens visitin i conegui el patrimoni que amaga.

Esperem que aquesta queixa no sigui per a generar malestar a ningú sinó una reflexió d’una cosa que tenim i només hem de mantenir dignament.

L’associació Tren Alcoi Gandia

Compromís per Almoines

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa