Diari La Veu del País Valencià
Paiporta – Accident d’un jove als bous al carrer
El jove va ingressar en la UCI i està hospitalitzat amb una greu lesió al cap.
El passat cap de setmana un jove de 18 anys va resultar greument ferit als bous al carrer de Paiporta. Sembla que es trobava assegut en la part més alta de la barrera i va caure d’esquena, copejant-se el cap. En aquest moment es troba hospitalitzat greu tot i que ja ha eixit de la UCI.

Ni l’alcalde, ni cap regidor de l’equip de govern, va informar del succés alsr egidors de l’oposició ni a cap altra institució local. Per a Compromís per Paiporta això és“un clar intent per silenciar l’accident i evitar així obrir un debat sobre la legitimitat d’aquestes celebracions”.

Des del grup Compromís responsabilitzem d’aquest lamentable succés a l’alcalde, ja que “des del govern municipal es promociona la festa bouera, facilitant mitjans (policia, servei de neteja, protecció civil, mitjans tècnics,…) i otorgant subvencions a les diverses penyes (per a les festes de Sant Rocse’ls regala una subvenció de 11.000€)”. També recriminen al govern de Paiporta, amb Vicente Ibor al cap, que estiga fomentant-se entre els més joves un model d’oci que no comparteixen: botelló i bous, i afegeixen“a més no hi ha cap altra alternativa cultural i d’oci per a la joventut del nostre poble”.

La portaveu del grup Compromís per Paiporta, Isabel Martín, ha volgut aclarar que “no només estem en contra dels actes taurins per ser una activitat on es maltracta als animals. Des de fa temps venim alertant sobre el perill que comporten per als mésj oves, que participen en aquestes festes davant la falta d’alternatives”. Martín ha lamentat que “amb aquest nou accident la nostra preocupació es fa realitat, per això, demanem la suspensió immediata i permanent dels actes taurins a Paiporta”.

Compromís per Paiporta

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa