Diari La Veu del País Valencià
Places d’aparcament transformades en un espai públic

El Parking Day és una iniciativa que es celebra el tercer divendres de setembre en més de 160 ciutats

Compromís per València ha volgut sumar-se al Parking Day, una iniciativa a nivell mundial que estava convocada per a hui divendres en més de 160 ciutats. La iniciativa Parking Day es una celebra anualment i a nivell global des de fa 9 anys, va nàixer a la ciutat de San Francisco i ha anat extenent-se cada vegada a més ciutats arreu del món.

Consisteix en transformar una plaça d’aparcament per a cotxes en un espai públic per a l’ús ciutadà i al mateix temps reivindicar la manca d’espais públics i l’excés de llocs destinats als cotxes.

Durant el matí han estat presents en el Parking Day els regidors de Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, Consol Castillo i Pilar Soriano.

La intenció de Compromís organitzant esta activitat és la de fer un acte simbòlic a favor de la democratització de l’espai públic i de la pacificació del trànsit urbà, cosa que Compromís creu que no està fent l’equip de govern de Barberà. L’edició del Parking Day d’este any ha comptat amb la presència de Cuina Furtiva i altres associacions de la ciutat.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa