Diari La Veu del País Valencià
Xerrades interactives per a la recerca activa d’ocupació
LA MANCOMUNITAT REPRÉN EL CICLE DE XARRADES INTERACTIVES

Per a ajudar els veïns en la recerca activa d’ocupació

Silla, 18 de setembre. La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud ha représ avui, després de l’estiu, el cicle de xarrades interactives amb una nova jornada dirigida a ajudar els veïns de la comarca de l’Horta Sud en la recerca d’ocupació.

Sota el títol “La recerca activa d’ocupació a través de la web gvajobs del SERVEF” l’agent de desenvolupament comarcal de la Mancomunitat, Andrés Martínez, ha explicat als assistents, junt amb dos tècnics del SERVEF de Torrent, les principals webs d’ocupació, l’ús pràctic de gvajobs del SERVEF, com realitzar la inscripció i el seguiment de les ofertes de treball en aquesta web, així com l’eficàcia en la recerca d’ocupació per mitjà dels buscadors en IT.

Martínez ha destacat “la importància de saber com funciona Internet, dedicar-li de 2 a 3 hores al dia és fonamental per a accedir a les ofertes de treball tenint en compte que s’actualitzen automàticament cada poc de temps i caduquen. Formació, informació i constància són tres requisits fonamentals a l’hora de trobar treball en la xarxa”.

Ajuntament de Silla

Comparteix

Icona de pantalla completa