Diari La Veu del País Valencià
Millora de la senyalització a les escoles
Tavernes ha millorat la senyalització horitzontal de l’entorn dels centres educatius

El curs en els centres educatius de Tavernes de la Valldigna, públics i concertats, i dels dos IES, va començar fa uns dies amb una millora de la pintura dels passos de vianants.

Una empresa de la localitat ha sigut l’adjudicatària del contracte menor de la pintura viària dels voltants dels centres educatius de la ciutat (col·legis Magraner, Alfàndec, Sant Miquel, Divina Aurora, Patronat, HHDC, IES Jaume II el Just, IES Valldigna).

La contractació del servei de pintura ha suposat un cost de 10.330 euros, IVA exclòs, Esta millora dels passos de vianants dels voltants dels centres fa que augmente la seua visibilitat i es contribuïsca a fer més segur l’accés dels estudiants a les escoles i als instituts.

La regidora de Serveis Públics i Contractació, Llum Sansaloni, ha indicat que “es tracta de xicotetes actuacions de millora de les infraestructures urbanes. En esta ocasió s’ha optat per la millora dels accessos a tots els centres educatius de la nostra localitat, tant col·legis públics com concertats, a més dels dos IES. La idea era, i així s’ha fet, que estes zones estigueren adequades abans de l’inici del curs escolar. Som conscients que hi ha moltes zones que necessiten una actuació d’este tipus, i volem anar millorant a poc a poc la senyalització horitzontal del nostre municipi. La pròxima actuació sobre la qual estem treballant seria la pintura viària de les zones del centre de salut i les farmàcies”.

Ajuntamen de Tavernes de la Valldigna

Comparteix

Icona de pantalla completa