Diari La Veu del País Valencià
Comencen els actes de 50é Aniversari de l´Institut Josep Segrelles d´Albaida
Albaida, 02 doctubre de 2013. La presentació del logotip dissenyat per Iluminada Fernández García, professora de Dibuix d’aquest centre, ha sigut creat amb motiu de la celebració del 50é aniversari de l’IES Josep Segrelles d’Albaida, i és el punt de partida per a una agenda repleta dactes que commemoraran el seu 50é Aniversari com a Institut públic. Aquell Institut que va veure la llum l’any 1963, gràcies a l’esforç i tenacitat del poble d’Albaida – empresaris, treballadors i ajuntament-, els quals feren possible que un poble com Albaida tinguera un centre de Batxillerat, el primer de la Vall d’Albaida i un dels primers de la província de València, una vegada construït, va ser cedit al Ministeri d’Educació de Madrid per a què el posaren en funcionament.

Molts són els/les alumnes que gràcies a aquest Institut pogueren fer Batxillerat i, fins i tot, estudis superiors. Pocs organismes han fet més “comarca” que aquest Institut que fins els anys vuitanta arreplegava alumnat de tots i cadascun del s pobles de la comarca, així com del Comtat.

Diversos actes s’han programat per a l’aniversari que aniran fent-se públics trimestralment, tant a la pàgina web del centre com de l’Ajuntament d’Albaida i mitjans de comunicació comarcals. En aquest darrer trimestre hi ha programats:

1. Acte de presentació del 50é Aniversari de lInstitut dAlbaida amb una conferència a càrrec de Dña. Gabriela Bravo, Portaveu del Poder Judicial i antiga alumna del centre.

2. Taula redona amb la participació d’antics directors de l’Institut.

3. Concert de Nadal, amb l’actuació de diferents professionals de la música , antics alumnes de l’Institut, i que en l’actualitat estan desenvolupant la seua tasca professional per diverses orquestres d’arreu del món.

4. Xarrades d’antics alumnes: escriptors/es, actors/actrius, músics, professors/es universitaris i diferents professionals de qualsevol sector que ens parlaran de les seues professions o activitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa