Diari La Veu del País Valencià
Picassent / l’Escola Municipal de Teatre augmenta l’oferta formativa
L’Ajuntament de Picassent aposta per la potenciació de l’Escola Municipal de Teatre i augmenta els seus grups. La resposta ha sigut massiva i s’han aconseguit unes xifres extraordinàries de matriculació.

S’ha iniciat un nou curs de l’Escola Municipal de Teatre (EMT) amb rècord de matriculació des de la seua aparició, en l’any 1996. 230 persones estaran enguany en l’EMT, la qual enguany creix amb la incorporació de dos grups, destinats als més xicotets (d’entre 3 i 6 anys), a més de seguir amb els grups Infantils, Juvenils, d’Adults, de Dones i de Necessitats Especials.

Unes xifres de matriculació que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Picassent defineix com “extraordinàries” i que demostren “l’aposta per la cultura i la formació d’este equip de govern i la gran acollida que està tenint per part de les famílies de Picassent b b”, assenyala Jaume Sobrevela, regidor de l’àrea, per afegir, “Mentre altres administracions han aplicat retallades en escoles o fins i tot les han tancades, nosaltres hem consolidat i augmentat el nostre professorat i hem oferit més grups per a este curs”.

Amb la presentació del lema, “Fem més escola”, hi hagué una reunió prèvia entre els pares i mares dels xiquets matriculats per explicar-los les dinàmiques de curs, que passaran per la combinació de l’activitat pedagògica amb un clara vessant social. A més, segons l’EMT, “seguirem en la nostra línia de fer activitats conjuntes, intercanvis, excursions, tot per dinamitzar més si cal l’Escola”.

Comparteix

Icona de pantalla completa