Diari La Veu del País Valencià
Meliana – Campanya de promoció del comerç de Compromís
AL VOLTANT DE 900 VISITES I INTERACCIONS EN LA WEB I ELS PERFILS SOCIALS DE COMPROMÍS

Divendres passat, coincidint amb la inauguració de Fimel 2014, la Fira del Comerç i de l’Agricultura de Meliana, i amb la presència de l’eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, i la secretària comarcal, Sara Gómez, Compromís per Meliana va sortejar els tres sopars o dinars en algun dels restaurants/bars de Meliana entre la gent que va participar en la campanya Més Compromís, Més Comerç, Més Restauració.

El portaveu de Compromís, Josep Riera, valora la participació afirmant que “estem satisfets de la resposta a esta campanya promoguda per Compromís, en què hi ha hagut 103 participants i s’han fet 44 propostes concretes de promoció –requisit per a participar-, tenint en compte que algunes eren repetides. A més, 26 persones han sigut de fora de Meliana”. Entre les propostes, algunes com ara un portal web del comerç de Meliana amb promocions, presentació d’establimens, de productes i servicis o d’ofertes; la creació d’un estand comercial de Meliana per a participar en altres fires de la comarca; o diferents propostes de promoció i de fidelització de la clientela, com ara descomptes a aquells clients o clientes que n’aporten un de nou d’altres municipis.

Com explica el responsable valencianista, “també hem demostrat que amb un pressupost reduït es pot fer una bona campanya de promoció, en este cas del sector de la restauració, que és molt important a Meliana“. Hem aconseguit que participen els 31 locals de Meliana, que han penjat el cartell de la campanya i han tingut tríptics informatius, tot ells ben ubicats en el plànol del municipi. Una campanya que ha tingut una àmplia difusió en la xarxa a través de la web de Compromís per Meliana i els perfils de facebook i twitter, on s’han presentat totes les webs i els perfils d’quells bars o restaurants que en tenen. Al remat, hi ha hagut al voltant de 900 visites o interaccions en els diferents perfils socials.

La campanya encara no ha finalitzat del tot. Com diu Riera, “dels dinars o sopars de les persones premiades també en farem una difusió àmplia en les xarxes socials”. Ara, les tres persones premiades, dos de Meliana i una de València, comunicaran en quin restaurant/bar han triat dinar o sopar.

Compromís per Meliana

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa