Diari La Veu del País Valencià
Picassent / Inauguració dels cursos dels Majors
EN MARXA ELS CURSOS I TALLERS DE LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL.

Ahir va tindre lloc al Centre de Convivència la inauguració dels cursos dels Majors on participaran més de 200 persones.

El Centre de Convivència va ser el punt de trobada per inaugurar els cursos i tallers de memòria, lecto-escriptura, informàtica i anglés on participaran més de 200 persones, i on van estar presents l’alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de l’àrea, Carles Silla. Al seu discurs inaugural, l’alcaldessa va voler donar la benvinguda i va destacar “l’esforç de l’Ajuntament per mantindre i oferir tota l’oferta acadèmica així com altres serveis que ajuden i garanteixen una millor qualitat de vida en el procés d’envelliment actiu i saludable dels més majors del municipi”.

A més a més, també va destacar que des de la Regidoria van a continuar oferint-se els diversos serveis prestats fins ara, com per exemple el Servei d’Ajuda a Domicili, una prestació dirigida a proporcionar atencions personals, de caràcter urgent i de suport a aquelles persones amb escassa autonomia personal, o amb dificultats de desenvolupament i altres problemes familiars especials que impedisquen realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana al domicili.

El Servei Menjar a casa, que consisteix en el repartiment diari del menjar en el domicili de l’usuari, de dilluns a divendres, excepte els dies festius. L’objectiu d’este servei és possibilitar la permanència en el seu entorn habitual de persones que, pel seu estat de dependència, necessiten ajuda per mantindre un estat de nutrició òptim, millorant la seua salut i alhora també, la qualitat de vida.

El Servei de transport per a persones amb mobilitat reduïda, dirigit a les persones afectades de mobilitat per traslladar-los des dels seus domicilis a totes les dependències municipals com el Centre de Convivència, el Centre Social, el Polisportiu i el Centre de Salut.

El Servei de Fisioteràpia, dirigit a persones amb problemes traumàtics, infermetats degeneratives, i tractar d’afavorir la recuperació de la mobilitat.

El Servei Municipal d’Atenció a la Dependència, que té l’objectiu d’ajudar al veïnat en la gestió de les sol·licituds de dependència i assessorament en el tràmit de fets vitals i altres qüestions.

Si vols rebre més informació de tots estos serveis, passa per les oficines dels Serveis Socials, ubicades al Centre de Convivència, al carrer del Pintor Segrelles, nº 26 i informa’t.

Comparteix

Icona de pantalla completa