Diari La Veu del País Valencià
Llíria / Torna la ruta gastronòmica de tapes
Torna la ruta gastronòmica de tapes a LlíriaDes de hui fins al 29 de novembre els clients podran degustar cada divendres les millors tapes en els 14 establiments adherits

Llíria, 18 oct. 2013.- La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Llíria, arranca el segon període de la campanya “De tapes per Llíria”. Esta iniciativa, que ha tingut molt bona acollida, compta amb la participació de 14 establiments hostalers del municipi.

La proposta gastronòmica se celebrarà des de hui fins al 29 de novembre. La iniciativa compta també amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, Bodegas Vegamar i Amstel.

Tots els divendres de la campanya, des de les 19 hores, els clients dels locals participants podran degustar una tapa elaborada de qualitat i un got de cervesa o vi al preu de 2 euros.

Els establiments adherits són La Taula de Llíria, Tapes i Arròs, Pizzería El Italiano, La Jijonenca Gelats FM, Telepizza, Bar A.P.T.C., Stop & Go, El Olmo, Cafeteria La Sucre, La Cafe, El Cantonet de la Tapa, Cafeteria Moka, El Foguer de Llíria i La Gruta.

Els clients que visiten estos locals podran participar també en el sorteig de 14 sopars per a dos persones i 5 visites per a dos persones amb menjar en Bodegas Vegamar.

Comparteix

Icona de pantalla completa