Alcoi / I jornada d'agències de col·locació

21 octubre 2013 01:00h
La I Jornada Nacional d’Agències de Col·locació acull 50 assistents.

Dijous i divendres va tindre lloc a Alcoi un nou congrés, aquesta vegada de la mà de l’Agrupació Empresarial Textil Alcoyana amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, de La Unión Alcoyana i de la Mutua Levante, que ha suposat que prop de 50 persones, amb representants de 40 agències de col·locació de tota Espanya, estiguen durant dos dies a la nostra ciutat treballant i coneixent turísticament Alcoi. Els visitants són de diferents punt de la geografia espanyola com Palma de Mallorca, Jerez de la Frontera, Lleó, Cadis…

La primera Jornada Nacional d'Agències de Col·locació va ser inaugurada el dijous a les 16.30 hores pel Director General de Treball de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Rafa Miró i acabà el divendres al matí amb la cloenda a càrrec de l'alcalde Toni Francés. La jornada ha tractat al llarg de dos dies tant temes de la Plataforma Infomàtica, la creació d'una Associació o la subcontractació amb UTE.

L'apretat programa de feina portat endavant per la Textil Alcoyana també ha reservat un petit espai per a l'oci dels assistents. Els visitants van poder conéixer de primera mà l'essència dels Moros i Cristians tant amb una visita al Museu de la Festa com amb un sopar-assaig a una filà alcoiana a més de rebre informació turística de la ciutat i alguns productes gastronòmics típics.

Amb aquest nou congrés ja són 16 les activitats de turisme de reunions que s'han realitzat al llarg del 2013 a la nostra ciutat de temàtiques molt diverses. A les últimes setmanes, la ciutat ha comptat després de les I Jornades ModaNova Alcoi, amb la I Exposició Canina Nacional d'Alcoi amb 100 participants i la Trobada d'Escriptors de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana amb 30 persones que juntament amb les I Jornades Nacionals d'Agències de Col·locació suposa que al llarg del 2013 prop de 2.000 persones han passat per la nostra ciutat a través del turisme de reunions.


 
next