Alcoi / Nova jornada de neteja popular

23 octubre 2013 01:00h
L’Ajuntament i la Fundació LIMNE organitzen l’activitat, dins la iniciativa ‘Mans al riu!’.

Dissabte, nova jornada de neteja popular a la zona de la Via Verda.
 
L’Ajuntament d’Alcoi i la Fundació LIMNE han organitzat per a aquest dissabte 26 d’octubre una nova jornada de neteja popular en el marc de la iniciativa Mans al riu!. Es tracta d’una actuació que es realitza amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i de la Fundació Biodiversitat, amb la participació de les entitats alcoianes 27 Mhz-30 Charly Alpha i l’Agrupació Contra Incendis Forestals d’Alcoi (ACIF).

Aquesta actuació és realitzarà també en els municipis d’Alcàsser, Canals, Quart de Poblet, Ribarroja del Turia, Paterna, Vila-real, Alboraia, Enguídanos, Olba, Villalonga, Chulilla, Betxí i Sueca. En el cas d’Alcoi, s’actuarà netejant el barranquet que queda als peus de l'ombria de Sant Antoni, entre l'anomenada caseta del Fuster i la Venta Saltera, just al costat de l'explanada del Poliesportiu i la pista Cola-Cao. Aquesta actuació ve a donar continuïtat a les activitats organitzades al llarg de l’últim any per part de l’Ajuntament com de grups de voluntaris a títol individual.

Segons el regidor de Medi Ambient Jordi Tormo, “s’ha seleccionat aquesta zona perquè ací antigament hi havia abocadors incontrolats i, per tant, és necessari actuar per retirar els residus que han anat cobrint aquestes àrees durant anys. A més, volem conscienciar a tota la ciutadania en la importància del manteniment de la Via Verda i del Parc Natural de la Font Roja”.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi i la Fundació LIMNE es vol fer una crida popular a la participació en aquesta i futures activitats de voluntariat per a la neteja d’espais. Segons Jordi Tormo, “cada vegada és més la gent que vol participar activament de la gestió del territori i activitats com aquestes permeten que totes i tots pugam realitzar la nostra aportació per a la defensa i manteniment del nostre patrimoni més valuós: el medi ambient. Amb un caire lúdic, tota aquella persona que ho considere oportú podrà fer del notes municipi un lloc més sostenible”.

El punt de reunió dels voluntaris serà l’entrada al Poliesportiu Francisco Laporta a les 10 hores del matí. Els interessats a participar a l’activitat poden inscriure’s per correu electrònic (limne@limne.org) o per telèfon (963156841 / 635475706).


 
next