Diari La Veu del País Valencià
Alzira – Campanya electoral amb els diners de tots
Compromís per Alzira considera que Bastidas s’està pagant la seua campanya electoral amb els diners de tots els alzirenys i alzirenyes

Gómez: “Des de Compromís anem a fer un seguiment de les despeses que s’estan produint amb vistes a les pròximes eleccions i a sol·licitar una Auditoria econòmica sobre la legalitat de les despeses realitzades amb clara finalitat electoralista a empreses afins al govern local”.

La tornada al cole s’ha convertit per a l’Alcaldessa d’Alzira en la seua rampa d’eixida amb vistes a les eleccions municipals de 2015.

Durant tota aquesta legislatura des de Compromís hem criticat l’absència de Bastidas de la vida municipal i la mínima activitat que s’ha portat a terme des de l’Ajuntament en tots aquests anys de crisi econòmica. La situació ha canviat radicalment i en especial després del resultat electoral de les passades eleccions europees on el PP ha baixat 20 punts el seu percentatge de vots en la nostra ciutat.

És comprensible que Bastidas es pose les piles però considerem que no és correcte que utilitze els diners del pressupost municipal per a portar a terme la seua campanya electoral personalista: el shopping night, les ajudes extraordinàries per a la Junta Local Fallera i Setmana Santa, la nova pàgina web municipal, les reforma exprés de locals municipals, el wifi al carrer, el contracte de l’advocat municipal, etc., són una clara prova de voler tapar en pocs mesos la seua incapacitat per a governar durant la legislatura que es va iniciar l’any 2011.

Per tot això, des de Compromís anem a fer un seguiment de les despeses que s’estan produint amb vistes a les pròximes eleccions i a sol·licitar una Auditoria econòmica sobre la legalitat de les despeses realitzades amb clara finalitat electoralista a empreses afins al govern local.

Compromís per Alzira

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa