Diari La Veu del País Valencià
Benetússer – Participació ciutadana per a les eleccions municipals
Esquerra Unida de Benetússer inicia el procés de participació ciutadana per a les eleccions municipals de 2015

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Benetússer inicia el procés de participació ciutadana mitjançant el qual desenvoluparà el programa electoral amb el qual es presentaran a les pròximes eleccions municipals de 2015.

En aquest mes de setembre van llançar una enquesta sobre el funcionament dels Serveis municipals que la ciutadania pot respondre de forma anònima. Amb aquesta iniciativa es pretén arreplegar l’opinió de les veïnes i veïns sobre l’atenció que reben des del gabinet de serveis socials, el servei de recaptació i la biblioteca, entre uns altres. Aquesta enquesta es pot contestar en format paper o on-line des de la pàgina web del col·lectiu.

Després de verificar el resultat de l’enquesta, es realitzaran un total de tres assemblees veïnals obertes en diferents punts de Benetússer. Tindran un caràcter informatiu sobre política municipal, igual que les que s’han anat realitzant al llarg de la legislatura. El grup municipal actual resoldrà dubtes i explicarà situacions com la de la piscina municipal, l’IBI, o qualsevol tema sobre el qual se li pregunte.

Però també tindran caràcter programàtic, ja que amb les aportacions de les veïnes i els veïns s’anirà dissenyant un programa electoral que conjumine les opinions ciutadanes i la ideologia d’Esquerra Unida. Tindran lloc els tres últims divendres del mes d’octubre a les 19,30 hores. La primera serà en l’edifici Villar Palasí, la segona en l’Escola d’Adults, i l’última en la seu de CC OO (Plaça 9 d’octubre), estant distribuïdes així pel territori de Benetússer.

Durant els mesos de novembre i desembre se celebraran actes formatius oberts al poble, com el qual explicarà les conseqüències negatives que té les nova Llei de Règim Local en l’àmbit dels Serveis socials municipals.

Aquest procés de participació ciutadana dissenyat pel col·lectiu d’Esquerra Unida de Benetússer es compaginarà amb el procés de primàries d’Esquerra Unida del País Valencià, en el qual es poden inscriure a partir del 17 de setembre totes aquelles persones simpatitzants que així ho desitgen.

Des d’Esquerra Unida de Benetússer s’anima a la participació. “És l’hora de comprometre’s, de participar, de canviar la realitat”.

EUPV Benetússer

Comparteix

Icona de pantalla completa