Diari La Veu del País Valencià
Llíria – Els alumnes amb desenrotllament curricular òptim
Els alumnes amb desenrotllament curricular òptim tindran descomptes als comerços de Llíria

L’Ajuntament de Llíria firma un conveni amb l’IES Camp del Túria i la Federació de Comerç per reconéixer i reforçar l’excel·lència educativa

Llíria, 7 nov. 2013.- L’alcalde de Llíria Manuel Izquierdo ha firmat un conveni de col·laboració amb el director de l’IES Camp de Túria Claudi Benlloch i el president de la Federació de Comerç de Llíria Javier Milena per promocionar, reconéixer públicament i reforçar l’excel·lència educativa.

L’acord, a proposta del centre educatiu, permetrà a aquells alumnes que, o per les seues altes competències curriculars o pel seu desenvolupament educatiu en positiu, tinguen una atenció i suport particulars. Així, amb este conveni, els alumnes proposats pel centre tindran un descompte d’un 10% als comerços de la localitat que s’hi adherisquen.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Llíria contribuirà dins de les seues possibilitats econòmiques al dit programa perquè tinga la màxima continuïtat. Este acord tindrà una vigència de dos cursos escolars. Els tres representants han manifestat la seua satisfacció per la firma del dit conveni.

L’alcalde de Llíria Manuel Izquierdo ha destacat la “implicació i disposició” tant de l’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Cultura, Educació i Festes, com la de la Federació de Comerciants perquè “este conveni es portara a terme”.

Així mateix, el primer edil ha assenyalat que “des del Consistori edetà, dins de les nostres competències, hem apostat clarament per l’educació en la nostra ciutat, i este conveni s’unix a unes altres accions que hem realitzat per ajudar i reforçar l’educació dels jóvens”.

Finalment, ha recordat iniciatives com ara “les ajudes de material escolar des de 3 fins a 18 anys, les subvencions a activitats extraescolars de caràcter cultural i el banc de llibres”, i ha afegit que “en estos moments també estem condicionant els centres educatius de Sant Miquel i Sant Vicent Ferrer a través del Pla d’Ocupació Municipal i d’ací a poc temps anunciarem una altra oferta formativa municipal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa