Diari La Veu del País Valencià
Llíria – ‘Escoles Taller: Formació de Futur’
Llíria – L’alcalde de inaugura la jornada ‘Escoles Taller: Formació de Futur’

L’acte va comptar amb la participació de més de 300 alumnes i professors d’escoles tallers de la província de València

L’alcalde de Llíria Manuel Izquierdo ha inaugurat hui la jornada ‘Escoles Taller: Formació de Futur’, una trobada d’escoles taller de la província de València.

L’acte, celebrat a l’edifici Multiusos de Llíria, ha comptat amb la participació de més de 300 alumnes i professors d’escoles tallers de Llíria, Algemesí, Canals i Silla. També han assistit a la trobada provincial les escoles taller de Castelló i d’Alacant.

També han assistit el regidor de Participació Ciutadana, Turisme i Ocupació, Roberto Enguídanos, el director de l’Escola Taller Larona VI de Llíria, Antonio Moriel, la directora de l’Escola Taller Museu Valencià de la Festa II d’Algemesí, Rita Vidal, la directora de l’Escola Taller Cau de la Rabosa de Silla, Nuria Bahamonde, i el director de l’Escola Taller La Lloca, Cèsar Vila.

La jornada ha abordat l’emprenedoria social i la inserció, l’exposició dels treballs realitzats pels participants i pels tallers sobre el programa Erasmus per a Jóvens Emprenedors, el projecte europeu reAct i el programa Eurodisea. També han realitzat un taller sobre el grafit com a imatge artística i ferramenta d’expressió.”

L’alcalde de Llíria Manuel Izquierdo ha assenyalat que les escoles taller “són una ferramenta fonamental perquè els nostres jóvens aprenguen una professió i facen un pas cap avant en l’activitat emprenedora”.

A més, ha indicat que “esta trobada, sens dubte, serà un graner d’idees per a ajudar i promoure l’activitat emprenedora entre els més jóvens” i ha afegit que “la societat vos necessita perquè amb el vostre esforç i la vostra professionalitat contribuïu al creixement de Llíria i de la Comunitat Valenciana”.

De la mateixa manera, el primer edil ha felicitat l’Escola Taller Laurona VI de Llíria “pel seu extraordinari treball, ja que són moltes les iniciatives i les aportacions que duen a terme en el nostre municipi”.

En acabant, els participants en la trobada d’escoles taller han visitat els Mausoleus romans de Llíria, necròpolis del segle I de l’antiga Edeta.

Comparteix

Icona de pantalla completa