Diari La Veu del País Valencià
L’Alcúdia – Campanya de seguretat als comerços
La Policia Local de Alcúdia, realitzarà al llarg de la campanya de Nadal un control més intens pels carrers de la localitat amb l’ objectiu de prevenir robatoris i informar els comerços de com reaccionar en cas de tindre cap problema.

La campanya comença hui 10 de desembre i finalitzarà el 7 de gener. A partir d’ esta vesprada s’ incrementaran les patrulles policials als carrers de la localitat la qual cosa previndrà els actes delicius.

Els agents passen pels diferents comerços fent campanya, donant la informació pertinent respecte als telèfons als que poden contactar o on s’ han de dirigir en cas que fóra necessari, se’ls farà entrega d’ un full d’ informació amb els telèfons d’ emergències (policia, guàrdia civil, 112).

Esta iniciativa es va posar en marxa per primera vegada l’ any 2009 amb motiu de l’ augment de robatoris i furts durant les festes nadalenques en perfumeries, òptiques, supermercats, etc. , i des d’ aleshores tots els anys es du a terme, per a prevenir possibles delictes.

Ajuntament de l’Alcúdia

Comparteix

Icona de pantalla completa