Diari La Veu del País Valencià
Pedanies d’Elx sense correus
Compromís porta al Congrés la supressió del servei de Correus en pedanies d’Elx

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “anem a elevar diferents preguntes parlamentàries, a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, sobre la supressió del repartiment de correus a domicili en diferents zones rurals d’Elx”.

Mollà ha indicat que “com sabem, esta situació s’ha generat com a conseqüència de la decisió de la Comissió Nacional de Mercats i Competència (CNMC) de retallar este servei, una mesura que va ser avisada en 2012 a l’Ajuntament, però sobre la que l’equip de govern no informà als afectats”.

En este sentit, la portaveu local ha apuntat que “a banda de la irresponsabilitat de l’equip de govern, que ha provocat que els veïns i veïnes d’estes zones no pogueren presentar els recursos oportuns a la decisió, volem traslladar la problemàtica que esta mesura provoca en determinades pedanies d’Elx”.

“Correus ha de canviar la qualificació efectuada per a garantir el repartiment de Correus a domicili en Penya Les Àguiles i La Gàl·lia i, per tant, volem que el Govern ens aclarisca si pensa portar a terme esta rectificació i que ens done tota la informació al respecte”, ha conclòs Mollà.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa