Diari La Veu del País Valencià
Xàbia – Amjasa convoca oposicions per a contractar un cap d’administració i finances
L’empresa d’aigües municipals de Xàbia renovarà un nou tram de canonada de la carretera del Cap de la Nau

El Consell d’Administració d’Amjasa ha aprovat avui les bases del concurs oposició amb el qual ocuparà la plaça de cap d’administració i finances. Es tracta d’un lloc per al qual es necessita una persona llicenciada en Administració i direcció d’empreses, Ciències Econòmiques o Empresarials, amb experiència acreditada mínima de tres anys i permís de conduir. Les bases es publicaran aquest dijous en la pàgina web de l’empresa i en aqueix moment començarà el termini per a presentar sol·licituds, que estarà obert fins al 23 de desembre. Les proves de selecció es realitzaran durant el mes de gener, ja que es vol agilitar la contractació. Des d’Amjasa assenyalen que tots els que aproven l’examen teòric quedaran registrats en una borsa de treball de la qual es tirarà mà en futures necessitats laborals.

Entre els acords presos avui també és destacable l’adjudicació d’una millora en la xarxa de distribució per valor de 128.645 euros, inclosa en el pla d’obres. Com ha detallat el conseller delegat, Josep Lluis Henarejos, a partir de les pròximes setmanes començarà la renovació d’un tram de canonada que enganxa el final de la carretera del Cap de la Nau (a l’altura de la ferreteria) i la nova rotonda del Saladar en construcció. Segons expliquen des de l’empresa, se substituirà la canonada de fibrociment per una altra més moderna de fosa i 300 de diàmetre. Amb aquesta nova obra, indica Henarejos, es torna a aprofitar la conjuntura de la construcció de la rotonda del Saladar per a compatibilitzar treballs i modernitzar un altre tram de canalització antic i que està entre els quals més avaries generen.

El projecte, amb una execució de dos mesos, s’ha adjudicat a través d’un procés negociat en el qual es va convidar a cinc empreses, sent l’oferta més avantatjosa la de Torrescamara i Cia d’obres. Des de l’empresa avancen que en 2014 seguiran les licitacions de millores en la xarxa.

Comparteix

Icona de pantalla completa