Diari La Veu del País Valencià
EUPV demana a Rus que deixe de trossejar el sector públic
EU demanda a Rus que acate la sentència sobre l’encomana a IMELSA i deixe de trossejar amb externalitzacions el sector públic

“La sentència és massa clara com per a que el Senyor Rus i el seu equip s’obstinen a seguir amb aquestes externalitzacions endavant”, ha assenyalat la diputada provincial de EUPV. “Nosaltres ja ho avisarem en el seu moment i vam fer constar en el Ple les queixes i al·legacions que va presentar CCOO. I ho vam fer perquè, com es va demostrar després, aquesta era a més d’incorrecta jurídicament una via ràpida per a després externalitzar el servei a empreses privades”, destaca Rosa Pérez Garijo.

“En els últims anys l’equip de Rus no ha parat de trossejar el sector públic de la Diputació amb externalitzacions i privatitzacions, algunes d’elles, com la que van fer amb les brigades de carreteres, reconeixent públicament un increment notable del cost”, explica la diputada provincial d’EUPV. “Ara un jutjat ha parat un d’aqueixos processos, amb una sentència que pot servir d’aplicació per a l’última encomana a IMELSA sobre subvenció de material esportiu que es va fer el mes passat i que una vegada més només va arreplegar el nostre vot en contra”.

“Rectificar és de savis. I esperem que aquesta sentència ho aconseguisca respecte de l’equip de Rus i també respecte del PSPV i de Compromís, que desgraciadament no van dubtar a avalar aquest procediment llavors i que no han tornat a dubtar a fer el mateix en l’últim Ple. És hora de tenir clares les prioritats i evitar qualsevol mecanisme que acabe provocant un menor control dels diners públics, cosa que ocorre quan desviem contractacions i gestions directes per part de les institucions cap a espais menys transparents. El que cal fer és reforçar l’administració pública, no acabar clandestinament amb ella”, conclou Rosa Pérez Garijo.

Comparteix

Icona de pantalla completa