Diari La Veu del País Valencià
Concert solidari a Ontinyent
El II “Nadal Jove” d’Ontinyent replegarà joguets per als xiquets sense recursos amb un concert solidari

La programació amplia l’oferta d’oci amb una matinal de skate, una “jam session” i una “torrà jove”

El CLJO i la Regidoria de Joventut donaran a conèixer el guanyador del “I Concurs Projecte Social Jove”

El “Nadal Jove” d’Ontinyent replegarà joguets per als xiquets necessitats amb un concert solidari durant estes festes. Esta és una de les principals novetats de la II edició d’aquesta activitat organitzada per el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amb el recolzament de la Regidoria de Joventut, un “Nadal Jove” que pretén oferir una amplia oferta cultural, solidària i d’oci no sols per al jovent ontinyentí, sinó també de la comarca.

El Regidor de Joventut, Pepe Pla, explicava que “des del primer dia el Govern d’Ontinyent ha recolzat als joves i ara estem veient fruits, ja que cada volta els joves organitzen més activitats, i amb aquesta programació van un pas més enllà atenent inquietuds tan diverses com l’esport, la música o la solidaritat”, destacava.

Des del CLJO, la tècnica María Fuset explicava que “Nadal Jove 2013” es divideix en dos apartats: una solidària i esportiva; i un circuit d’oci cultural i Torrà Jove. La primera activitat programada és un concert solidari realitzat al Teatre Echegaray divendres 20 de desembre a les 19:30 hores per part “d’Ontibrass Ensemble”, un grup de músics ontinyentins de diverses societats musicals que s’uneixen per a esta iniciativa solidària. Per accedir al concert caldrà aportar joguines en bon estat, que seran repartides entre els xiquets i xiquetes ontinyentins sense recursos a través d’una ONG local.

Altra novetat d’enguany tindrà lloc dijous 26 de desembre, de 10h a 14h, quan es realitzarà a la Plaça d’Ausiàs March, una Matinal Skate. Amb aquesta activitat, explicava María Fuset, “volem fomentar l’esport com una activitat lúdica i d’oci on els joves podràn practicar un esport tant de moda com és el skate, i gaudir de distintes instal·lacions que es dispondran per a aquesta pràctica”.

Pel que fa a l’apartat de Nadal Jove cultural i Torrà Jove, des del Casal, Imma Barberà explicava que es realitzaran tres activitats: Dijous 26 de desembre a les 20 hores, al pub The One, actuaran en acústic el grup “Odi”; i divendres 27 de desembre a les 20 hores, al pub L’Almàssera, es realitzarà una Jam Session, “on gràcies a l’actuació de músics joves ontiyentins i de la comarca, gaudirem de bona música des d’una base improvisativa”, afegia.

Finalment amb la programació nadalenca es tancarà dissabte 28 de desembre amb un dinar popular “Torrà Jove”, en l’Antiga Fàbrica Tortosa i Delgado amenitzat per l’actuació del grup “Pink Paraband” i dj’s ontinyentins, i que tindrà lloc de 11:00 a 18:00 hores. El CLJO aportarà la llenya per a que tots els joves puguen cuinar la seua torrada. Per a participar serà imprescindible que cada grup d’amics envie un correu a [email protected] o acudisca a la seu del CLJO (C/ Jaume I el Conqueridor, 13 baix) abans de dia 24 de desembre.

Ajuntament Ontinyent

Comparteix

Icona de pantalla completa