3a edició de Firasport Nadal a Alcoi

17 desembre 2013 01:00h
Enguany l’activitat es trasllada a les instal·lacions del Complex Esportiu Eduardo Latorre

El Centre d’Esports ha posat en marxa la tercera edició de Firasport Nadal. En aquesta nova edició seran dos matins d’esport i diversió en les instal·lacions del Complex Esportiu Eduardo Latorre per a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 8 i els 13-14 anys.

Durant els matins del 27 de desembre i 3 de gener els més menuts i les més menudes podran gaudir de modalitats esportives com el bàsquet, la natació, l’orientació i el judo a través dels monitors del Club Natació Alcoi, del Nou Bàsquet Alcoi, del Centre Excursionista i del Judo Club. Les inscripcions es podran realitzar en les oficines del Centre d’Esports fins el divendres 20 de desembre.

Com a novetat, destacar que el Complex Esportiu Eduardo Latorre posa a disposició de tots els pares i mares dels inscrits en l’activitat una promoció del 50% de descompte per a poder entrar a la piscina, a la sala fitness o a les pistes de pàdel durant el matí de l’activitat. Al mateix temps, tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen podran portar la seua carta als reis. Els patges reials passaran i l’arreplegaran al llarg dels dos matins que dura l’activitat de Firasport.

El coordinador d’Activitats Esportives del Centre d’Esports Cristian Santiago ha indicat que “amb Firasport volem donar visibilitat a diferents modalitats esportives de la nostra ciutat. Al mateix temps, volem que els més menuts i les més menudes gaudisquen d’una activitat saludable com és l’esport”. Santiago ha destacat a més que “aquesta activitat no seria possible sense la col·laboració dels clubs. Per això, des del Centre d’Esports agraïm la seua ajuda, com també la del Complex Esportiu Eduardo Latorre”.

Ajuntament d'Alcoi
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next